söndag 28 mars 2010

Back on track i Suecia!

Vi har kommit hem och är välbehållna. Hemresan gick till slut precis som planerat fast tre dagar senare tack vare den strejk som ombordpersonalen hos British Airways genomförde. Hela resan gick ganska smidigt. Vi blev först upphämtade av en fin taxi i lagom tid så att det inte blev stressigt eller överdrivet långtråkigt på flygplatsen. De sista pesosedlarna spenderade vi på följande brunch:



Därefter användes den sista växeln till att fylla på halstablett- och m&m-förrådet. Flygresorna gick sedan precis som de skulle. Apans säte på sträckan Buenos Aires - Sao Paolo - London visade sig vid mellanlandningen i Sao Paolo vara trasigt varför Apan blev placerad på annat ställe i planet. Detta fick till följd att både apan och Ryssen hade ganska gott om plats under flygningen (ett tomt säte brevid vardera). Trots detta lyckades ingen av oss att sova.

Till slut hamnade vi en timme före tidtabellen på Heathrow där vi småsnurriga väntade ut tiden. Vi såg under denna väntan också till att fylla på gin- och Whiskeyförrådet. Väl ankomna till Arlanda gick det rätt smidigt att få ut vårt bagage och fort att hitta till bussen som skulle ta oss in till city. Det kändes onekligen ovant att pälsa på sig med halsduk, mössa och vantar igen. Det visade sig dessutom vi vara de enda som hade gjort då det faktiskt var ganska varmt denna dag.

Hemma visade sig vår fina Klivia ha blommat vilket inte är så vanligt.



Efter all restaurang och utemat vi nu slängt i oss de senaste tre veckorna gjorde vi mat enligt devisen enklast möjligt. Se bara vilka kulinariska delikatesser vi hittade i skåp och frys.



Så var Apan och Ryssens äventyr slut för den här gången. Det kan dock mycket väl tänkas komma något ytterligare inlägg med reflektioner över sådant från resan som vi inte han med att blogga om på plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar