söndag 7 mars 2010

Karl Bertil Johnsson, fast i Argentina



Apan och Ryssen har letat sig till kommersens mekka, nämligen gågatan Florida. De höll ut i en timme, och retirerade därefter till lugnare kvarter. Huva! Inköpet blev tre par skor. Det var mycket bra eftersom att fötterna får jobba mycket här och kräver ständiga ombyten.



Tack vare Henrik och Johanna förgylldes kvällen med en sjutusande grillfest hemma hos genuina argentinare. Värdkvinnans mamma närvarade och var kanske den person vi någonsin träffat som mest påminnt om karaktärer i Karl-Bertil Jonssons julafton. Anna-Maria är helt enkelt en fantastiskt trevlig dam som inte lämnar festen bara för att klockan blivit 2.

Grillfesten var riktigt trevlig trots att varken apa eller ryss behärskar språket. Men som de antropolger de är trivdes de ändå som fisken i vattnet. Köttet denna kväll var sagolikt gott. Ett tips till er alla är att någon gång bjuda in er själva på en motsvarande tillställning då den var mycket lyckad. Inte hos oss dock d vi saknar de mest basala grillkunskaper.

När vi väl drog vidare vid tresnåret hamnade apan, ryssen, Henrik och Johanna i Palermo kring Plaza Serrano tror vi där de inte stänger förrän vid åttasnåret. Vi orkade pinsamt nog inte längre än till klockan sex. Idag är både apan och ryssen av förklarliga skäl en aning mosiga och trötta i pälsen men också extremt nöjda med en supernice kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar