tisdag 9 mars 2010

Reflektion - maten


ZUCCINIOMELETT - mmmmm


ÄLGFISK - På argentinarnas sätt!


GLASSEN - Här mint/chokladkross och hallon. Två om dan gör kroppen glad! Det är inte glest med de ställen som erbjuder finfin helado på italienskt vis. Superskitgott!

Apan å Ryssen kommer tyvärr att gå upp några kilogram under denna resa. Dessutom är ju den kalorisnåla ölen både vansinnigt billig och god. Tur nog är ett av de bättre sätten att ta sig fram i staden att gå.

Det är så att mat och dryck är helt sjukt mycket billigare än hemma i Sverige. På restaurang kan man få en liter öl för 13 pesos=26 kronor. Det går att hitta ännu billigare på riktiga sunkhak. Maten är också bitvis schweinigt billig. Det är ta mej tusan en fröjd för oss att husera bland det enorma utbudet där genomsnittskvaliteten är mycket hög. Den stadsdel som v bor i Palermo Hollywood fullkomligt svämmar över av restauranger.

I kväll då apans föräldrar har anslutit ska vi åter besöka en mycket trevlig och populär samt billig sylta av klass vid namn Las Cabras belägen mitt i Palermo Hollywood på samma gata, Fitz Roy, som vi bor på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar