söndag 14 mars 2010

Asado på 13 våningen! Vilken dag!

Idag, söndag, var vi inbjudna till asado hos Krille, Vero och Kalvin på deras finfina takterass med gudomlig utsikt. En asado fokuserar framförallt på umgänget och kan hålla på i timtal. Vår asado, eller grill, pågick mellan 13-18. Man kan lätt prata om slow food(!). Dagens grillmästare var Apans bror Kike (Henrik aka Josef). Jo hade gjort en fantastisk guacamole! Vinet och köttet behöver vi nog inte ens nämna.

Titta vilken utsikt!


Krille och Vero, dvs värdparet. Otroligt varma och generösa människor.



En glad asadodeltagare (observera bicebs!)
Klarade, trots sin nordiska hud, solen denna dag otroligt bra. Särskilt tack till solfaktor 30+. Denna solsmörja användes på bred front av de som de senaste veckorna anlänt från Sverige.



Satans gott! Och lagom lång måltid. Denna typ av umgänge får en att som turist släppa lite på storstadspulsen med den stress det kan innebära. Det känns nästan som att vara hemma men med en massa nya roliga intryck.



Apans mamma Marit med lille Kalvin, ca 3 månader, i famnen. Kalvin tycker mycket om att vara med och framförallt blev han väldigt glad när Ryssen busade med honom.



Smutsiga fötter efter att ha hängt hela dagen på en terass som används flitigt för grillning.



Vid sexsnåret tackade vi för oss och drog oss tillbaks till våra lugna kvarter för förbedelser för morgondagens lite längre utflykt norröver. Mer om detta följer snart...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar