torsdag 8 januari 2009

En dag i SoHo och East Village och lite vid Time Square




Idag har det varit riktigt kyligt i NYC. I morse gjorde vi upp planer på att ta oss ut till Brooklyn och gå över Brooklyn Bridge tillbaka mot Manhattan. Dessa planer grusades ganska snabbt så fort vi kom ut på gatan och kände vinden bita tag i våra arma kinder. 

Dags för plan b. Hänga runt i SoHo och i East Village som vi fått många bra tips om. 

Utdelning var ordet. Apan hittade en mycket flott skjorta från Ben Sherman på rea minsann! Därefter hamnade vi på världens bästa café! Habana café som ligger Prince street 17. Där serverades vi finfina cubanska rätter och grapedricka till ett mycket förmånligt pris. Kan varmt rekommenderas för den som blickar mot NY. På bilderna ovanför ser ni kalaset. Vi tänker åka dit igen. Kanske i morgon för en eftermiddags-mojihto?

Nästa stop var Times Square för att inhandla billiga musikalbiljetter till Billy Elliott. Ack vilken lång kö det var vid 15.00 när TKTS öppnade och ack vad få biljetter det fanns till vår tilltänkta musikal. Det får bli bio i kväll istället. Vi tänker oss något med Philip Seymour Hoffman - antigen Synecdoche New York eller Doubt. Vi får se...

Aja, nedan får ni en förvirrad apa vid Times. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar